Udhëzuesi i një shikuesi për lojërat më të këndshme të tasave

Ka 40 lojëra me tas përpara kampionatit kombëtar të Futbollit të Futbollit të Kolegjit dhe me lojën mesatare të futbollit të kolegjit që zgjat pak më pak se tre orë e gjysmë, që do të thotë që ju keni rreth 140 orë të futbollit për të planifikuar. Kjo është një punë e vështirë, ne e dimë. Ju do të duhet të shtrydhni në disa kohë familjare dhe pazar pushime, gjithashtu. Pra, ne jemi këtu për të ndihmuar. Cilat janë lojrat e humbura nga mundësitë? Cilat mund të keni në sfond ndërsa ju i mbyllni dhuratat?

Gatshme, vendosur, tas! Picking 41 fituesit, duke përfshirë kampion kombëtar
Nga Bowl Festimi në Kampionatin Kombëtar të Futbollit të Futbollit të Kolegjit, Adam Rittenberg zgjedh fituesit e tij për sezonin e tas.
Cilat mund t’i kontrolloni me telefonin tuaj celular (duke përdorur aplikacionin ESPN!) Duke hedhur bërryla në Walmart? Le të ndihmojmë që të vendosni me renditjen tonë handy-dandy të secilës lojë me tas të bazuar në mënyrë strikte në vlerën argëtuese. Nuk ka nevojë të na sjellësh asgjë në kthim, edhe pse nëse je në gjendje shpirtërore, ne jemi një XL dhe dukemi të mirë në tonet e tokës.

3. Goodyear puro pambuku Classic: Nr 8 USC vs nr 5 Shteti Ohio

(29 dhjetor, ora 8:30 në ET në ESPN në AT & T Stadium në Arlington, Texas)

Është tas Rose … thjesht duke u luajtur në Teksas. Kampioni Pac-12 dhe kampioni i Big Ten – të dy ekipet që kishin argumente të qëndrueshme për vendin e katërt të playoff – të përballen me atë që duhet të jetë lehtësisht loja më intriguese jashtë përplasjes.

2. Kolegji Futboll Playoff në Rose Bowl Lojë paraqitur nga Northwestern Mutual: Nr 3 Gjeorgjia vs Nr 2 Oklahoma

(1 janar, ora 5 në ET në ESPN në Rose Bowl në Pasadena të Kalifornisë)

Gjeorgjia nuk është përballur me QB si Baker Mayfield gjatë gjithë vitit. Mayfield nuk ka parë një mbrojtje aq të vështirë sa ajo e Gjeorgjisë. Mbrojtja e Sooners është vënë në pikëpyetje, ndërsa Bulldogs QB Jake Fromm duhet të provojë se një i ri është gati për skenën e madhe. Kjo është një ndeshje e kontrasteve që duhet të jetë një kënaqësi e tërë për t’u parë.

1. Kolegji Futboll Playoff në Allstate Sheqeri Sheqeri: Nr 4 Alabama vs No. 1 Clemson

(1 janar, ora 8:45 në ET në ESPN në Mercedes-Benz Superdome në New Orleans)

Jo çdo instalim i tretë i një trilogji jeton deri në hype. Për çdo “Kthimi i Jediut”, ekziston një “Kumbari III”. Por ne jemi të shitur në këtë, jo për shkak të historive të mbetura nga dy këstet e para, por për fytyrat e reja (Kelly Bryant, Raekwon Davis), dinamika e re (Alabama me një çip mbi shpatullën e saj) dhe aksione të reja. Sheqeri i Sheqerit është më i miri i të dy botëve – një fitim i ri në një rivalitet të vjetër – me një vend në kampionatin kombëtar në linjë. Është e vështirë për të marrë ndonjë më të mirë se kaq.

http://www.espn.com/college-football/story/_/id/21667155/a-viewer-guide-most-entertaining-bowl-games

Filed Under: Albanian

About the Author

Comments are closed.