Skema VIP Bet365 në poker

Skema e VIP ekskluzive është Poker në mënyrë Bet365 së dobishme ju për të luajtur poker. Të gjithë lojtarët mund të lehtë të marrin pjesë dhe ata që luajnë rregullisht mund të marrin shpërblime në mënyrë progresive më të mëdha.

Ju fitoni pikë meritokraci sa herë që ju të luajnë poker për para të vërteta; herë kreditohet në llogarinë tuaj, këto pika mund të përdoret për të hyrë në të gjitha përfitimet e tanishme. Një dimension shtesë në Skemën VIP është Besnik Shpërblime funksion; kjo siguron një përfitim shtesë për anëtarët më të qëndrueshme të Skemës së bashku VIP shpërblime standarde.

1. për të fituar pikë meritë, ju duhet të përmbushë njërën nga kriteret e mëposhtme në poker vërtetë të parave: kontribuojnë patate të skuqura në çdo tenxhere nga të cilat grabujë është marrë në një tavolinë para të gatshme ose të paguajnë një tarifë për të hyrë në ndonjë Turneun planifikuara ose Sit & Go. Ju fitoni pikë në një normë prej 15 për çdo 1 € ose £ 1 të grabujë atribuohet ose tarifat e turneut.
2. Për t’u kualifikuar për një nivel VIP, ju duhet të fitoni numrin e kërkuar të pikave Meritës në një muaj kalendarik.
3. Për të kërkuar shpërblime të holla, shpërblime bonus dhe shpërblime Tournament Token, ju duhet të jetë në nivelin e duhur VIP ose më e lartë. Ju gjithashtu duhet të ketë qenë në nivelin e duhur, ose më të lartë, për tre muajt e mëparshëm.
4. Pas një kërkesë të suksesshëm për ndonjë nga shpërblimet e mëposhtme, numrin e kërkuar të pikave Meritës zbritet nga bilanci juaj: shpërblime të holla, Shpërblime Bonus dhe Shpërblime Tournament Token.
5. Në çdo muaj kalendarik, ju mund të merrni një maksimum të mëposhtme: një shpërblim Cash ose një Bonus shpërblim; dhe një Tournament Token shpërblim.
6. Për të liruar euro bonus kredituar si rezultat i një kërkesë të suksesshëm Bonus shpërblim në bilancin tuaj Poker, ju duhet të fitoni pikë meritës. Madhësia e çdo kësti të lëshuar, dhe numri i kërkuar i Meritës Pikët për lirimin e çdo kësti, ndryshon sipas të cilit shpërblimi ju kërkoni. Nëse nuk lirohet brenda 30 ditëve nga kredituar, Euro Bonus skadojnë.
7. Për të kërkuar një shpërblim të € 500 Besnik, ju duhet të jetë në nivel VIP Platinum në kohën që ju të bëjë kërkesën dhe duhet të ketë qenë në të njëjtin nivel për mësipërm gjashtë muaj kalendarikë. Kërkesat duhet të bëhet nga 23:59 GMT në ditën e pestë të muajit përkatës.
8. Ju mund të përdorni të gjitha muaj kalendarike deri në dhe duke përfshirë shtator 2016, si pjesë e një pretendimi Besnik shpërblim. Çdo muaj mund të përdoret vetëm si pjesë e një kërkesë të suksesshëm. Kërkesat duhet të bëhen deri në tetor të vitit 2016 më së voni.
9. Për një pretendim VIP shpërblim të jetë i suksesshëm, ju duhet të sigurojë të dhënat e mëposhtme që përputhen pikërisht ata që mbahen në llogarinë tuaj: emrin, fjalekalimin dhe adresën email.
10. Nëse ju paguani asnjë pjesë e pjerrët ose tarifat turneu për një periudhë prej 13 javësh, tërë bilanci juaj Merit Point është e humbur. Pavarësisht nga aktivitetit tuaj, pikat e papërdorura të përfundojë pas 12 muajsh.

Filed Under: Albanian

About the Author

Comments are closed.