Renditja e ATP e tenisit për meshkuj dhe renditja e grave në WTA

Renditja zyrtare e dyfishtë e turneut ATP World, duke paraqitur lojtarët më të lartë në botë në tenis profesionale të meshkujve.

Renditjet ATP janë metoda objektive bazuar në merita të përdorura nga Shoqata e Profesionistëve të Tenisit (ATP) për përcaktimin e kualifikimit për hyrje si dhe mbjelljen e lojtarëve në të gjitha turnet e njëjës dhe dyshe.

http://www.espn.com/tennis/rankings

Filed Under: Albanian

About the Author

Comments are closed.