Машки тенис АТП Пласман и Женска ВТА Пласман

Официјални синглови рангирања на АТП светската турнеја, во кои се прикажани највисоко рангираните играчи во машкиот професионален тенис.

Рангирањето на АТП е објективен метод заснован на заслуги што го користи Здружението на тениски професионалци (ATP) за одредување на квалификацијата за влез, како и за сеење на играчи во сите синглови и двојни турнири.

http://www.espn.com/tennis/rankings

Filed Under: Macedonian

About the Author

Comments are closed.