Maria Sharapova ‘The Daily Show’ për librin e saj të ri

Siç e dini tani deri tani, Maria Sharapova ka promovuar gjithandej librin e saj të ri. “Unstoppable: Jeta ime aq larg” goditi raftet këtë javë dhe tashmë ka shkaktuar disa polemika mbi përshkrimet e saj të Serena Williams.

Të martën mbrëma, Sharapova u shfaq në “The Daily Show me Trevor Noah” për të diskutuar përse ajo e shkroi memoirin, pezullimin e saj nga tenisi dhe komentet e saj për Williams, një kampion 23 herë Grand Slam.

(Segmenti është më i gjatë se 14 minuta, por edhe nëse nuk mund të kryeni atë lloj kohe sot, sigurohuni që të shikoni fundin për të dëgjuar bisedën Sharapova rreth grunts famshme të saj gjatë lojës.

http://www.espn.com/espnw/culture/the-buzz/article/20691302/maria-sharapova-appears-daily-show-talk-new-book?addata=espn:tennis:index

Filed Under: Albanian

About the Author

Comments are closed.