Марија Шарапова “Дневник” за нејзината нова книга

Како што вие несомнено знаете до сега, Марија Шарапова е насекаде промовирање на нејзината нова книга. “Незапирлив: мојот живот толку далеку” погоди полиците оваа недела и веќе предизвика некои контроверзии околу нејзините описи на Серена Вилијамс.

Во вторникот вечер, Шарапова се појави на “Дневното шоу со Тревор Ное” за да дискутира зошто ги напишала мемоарите, нејзината суспензија од тенисот и нејзините коментари за Вилијамс, 23-тиот Гренд слем шампион.

(Сегментот е подолг од 14 минути, но дури и ако не можете да го направите таквото време денес, бидете сигурни дека ќе го набљудувате крајот за да слушнете дека Шарапова зборува за нејзините озлогласени грчеви додека играте. Ќе бидете среќни што сте ги направиле.)

http://www.espn.com/espnw/culture/the-buzz/article/20691302/maria-sharapova-appears-day-show-talk-new-book?addata=espn:tennis:index

Filed Under: Macedonian

About the Author

Comments are closed.