Картички Луксузни игра – Tally Ho-, Piatnik

Еден од најдобрите картички во светот се без сомнение “Велосипед”. Идеални за подарок, и како продолжување на колекцијата. Секоја платформа е направен од свој уникатен специјалист хартија и обложена материјал. Ова им помага на корисниците во многу години на доверба производи “Велосипед”. Ексклузивна карактеристика на картичката е завршница Велосипед картички со помош на “воздух перница”. Оваа тајна формула прави картички Велосипед имаат подолг живот, полесно да се влага, давајќи си дека многу повеќе пријатно игра со карти! Стандардна индекс на спротивните страни на аверсот.

Толку совршена како картички “Велосипед” се од највисок квалитет и познати, реномирана компанија Piatnik. Со текот на времето, неуништив картичка. Елегантно направена, не е премногу тешко, бидејќи тие се направени од пластика и не е премногу светло, а не поради лош квалитет на хартија. Силно препорачувам на картичка само Piatnik.

Професионални и ентузијасти тврдат дека секој кој сака да игра често треба да биде во продавница за најмалку шест шпил карти. Овој принцип се однесува треба да пишувам во врска со една маса, и никој покер соба.

Постојат два вида на картички, пластика и хартија. Некои од нив ќе играат со пластични картички, додека други силно го претпочитаат хартија картичка со добар квалитет. Хартија картички имаат предност на вистински платежни картички, кои се едноставно многу поевтини. Пластични картички најчесто се наоѓаат во казина и професионални покер.

Од најпознатите и најдобрите карти за играње:

– “Авијатичарот”
– “Пчела”
– “Велосипед”
– “Gemaco”
– “КЕМ”
– “Маверик”
– “Shellback”
– “Tally Ho-”
– “Светската покер турнеја”

Линкови до ПДФ страници:
https://www.kardwell.com/cards.html
http://www.casinoz.club/content/famous-playing-cards-brands-574.html#-

Filed Under: Macedonian

About the Author

Comments are closed.