Bet365 VIP шема во покер

ексклузивни ВИП програма по е покер на начин да ви се наградуваат за играње покер bet365 е. Сите играчи може лесно да учествуваат и оние кои си играат почесто можат да добијат прогресивно поголеми награди.

Да заработите бодови кога и да игра покер за вистински пари; еднаш на вашата сметка, тие можат да се користат за пристап до сите тековни бенефиции. Дополнителна димензија на Шемата за ВИП е Доверба награди функција; тоа обезбедува дополнителна корист за најдоследна членови на Шемата за ВИП заедно со стандардните награди.

1. За да освојат бодови, ќе мора да ги исполнува кој било од следниве критериуми за вистински пари покер: придонесуваат чипови било сад од кој е донесена гребло на маса пари или да плаќаат надомест за влез во сите закажани турнир или Sit & Go. Да заработите поени по стапка од 15 € за секој 1 или £ 1 од припишува гребло или турнир такси.
2. За да се квалификува за ВИП ниво, мора да се заработи потребниот број на бодови во еден календарски месец.
3. Да се ​​тврди паричен бонус Награди и награди турнир токен, мора да биде во бараниот нудист или Администратор ниво или повисоко. Исто така мора да се во потребното ниво или повисоко, за претходните три месеци.
4. По успешното барање за која било од следниве награди, потребниот број на бодови се одзема од вашата рамнотежа: паричен бонус Награди и турнир Токен награди.
5. Во секој календарски месец, може да добиете максимум од следниве: една парична награда или еден бонус награда; и еден турнир знак како награда.
6. За да го ослободите евра бонус кредитираат како резултат на успешна бонус награда тврдат дека вашата покер рамнотежа, вие мора да освојат бодови. Големината на секоја рата пуштен на слобода, и потребниот број на бодови за ослободување на секоја рата, варира според кои наградата што се тврди. Ако не е објавена во рок од 30 дена од денот на заслужен, Бонус евра истекува.
7. Да се ​​тврди € 500 Доверба награда, мора да биде во нудист или Администратор ниво на платина во моментот кога ќе се направи барање и ќе мора да се во исто ниво од претходните шест календарски месеци. Барањата мора да се направени од страна на 23:59 GMT на петтиот ден од релевантниот месец.
8. Можете да ги користите сите календарски месеци до и вклучувајќи септември 2016 година дел од барањето за Доверба награда. Секој месец може да се користи само како дел од една успешна барање. Барањата мора да се направи до октомври 2016 година.
9. За да бидат успешни барање ВИП награда, вие мора да ги обезбеди следниве податоци за појавување токму оние кои се одржуваат во вашиот профил: корисничко име, лозинка и е-мејл адреса.
10. Ако не плаќаат гребло или турнир такси за период од 13 недели, целиот заслуги баланс е задржан. Без оглед на вашата активност, неискористените поени истекува по 12 месеци.

Filed Under: Macedonian

About the Author

Comments are closed.