Bet365 покер бонус за отворање на сметка

Отворите сметка со покер во bet365 денес и да добијат турнир Жетони вредност од € 5 во прилог на вашата € 100 бонус нов играч. А 100% бонус на износот на вашиот прв депозит / трансфер, до максимум од 100 €, е на располагање.

1. Вашиот прв депозит / трансфер (минимум € 10) за да се квалификува за покер износ бонус евра еднаква на 100% од квалификациите депозит / трансфер, до максимум од 100 €, а турнирот Жетони во вкупна вредност од € 5.
2. бонус евра се пуштени на рати, како да заработите бодови по стапка од 1 € за првите 50 бодови, € 4 за следните 300 бодови и 5 € за секој дополнителни 450 бодови. Понатаму рати се ослободува додека сите бонус евра се откупуваат.
3. бодови се добиваат на сите наши вистински пари пари и маси во турнирот во износ од 15 € за секој 1 или £ 1 од припишува гребло или турнир такси.
4. турнир Жетони може да се користи за да влезат во кои било турнир на соодветниот тип со распродажба во еднаков на вредноста на токенот.
5. Секоја бонус евра кои не се објавени или турнир Жетони, кои не се користат во рок од 60 дена од денот на вашиот прв депозит / трансфер на покер се задржи.

Filed Under: Macedonian

About the Author

Comments are closed.