Bet365 bonus poker hapjes

Hapni një llogari me Poker në Bet365 sot dhe për të marrë Tournament argumentet vlerë 5 € shtesë për € 100 Bonus tuaj New Player. Një bonus 100% mbi shumën e depozitës së parë / transferimit tuaj, deri në një maksimum prej 100 €, është në dispozicion.

1. Depozita parë / transferimi juaj (minimum € 10) për Poker kualifikohet për një Bonus Euro shumë të barabartë me 100% të depozitave kualifikuese / transferimit, deri në një maksimum prej 100 €, dhe Tournament Argumentet vlerë të përgjithshme prej 5 €.
2. Euro Bonus janë lëshuar në këste si ju fitoni pikë merita në një normë prej 1 € për 50 pikat e para të meritës, 4 € për 300 Pikat e ardhshme meritës dhe 5 € për çdo shtesë 450 Points Meritës. këstet e mëtejshme janë lëshuar deri sa të gjithë Euro Bonus shpengohen.
3. Pikat Merit janë fituar në të gjitha parave të gatshme dhe të turneut tavolinat tona të holla të vërtetë në një normë prej 15 për çdo 1 € ose £ 1 të grabujë atribuohet ose tarifat e turneut.
4. Turneun Argumentet mund të përdoret për të futur në çdo turne të llojit përkatës me një buy-in të barabartë me vlerën e shenjë.
5. Çdo Euro Bonus që nuk janë liruar ose Tournament Argumentet të cilat nuk janë përdorur brenda 60 ditëve nga depozitimin tuaj të parë / transferimi në Poker janë të humbur.

Filed Under: Albanian

About the Author

Comments are closed.