Турнир за прво депонент | TigerGaming покер

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ НА СРЕДНОТО НОВИОТ ДЕПОЗИТОР ФЕДЕРОЛ!

Кога ќе го направите вашиот прв депозит, автоматски ќе го добиете вашиот билет во месечниот фрирол од 10.000 долари кој се одржува на втората недела од секој месец во 17:00 ЕТ. За да го користите вашиот билет, едноставно влезете во софтверот за покер и регистрирајте се на првиот слободен фровер.

Услови и правила
$ 10,000 Нов плеер бесплатен

Турнирот од 10 000 долари ќе се одржи на втората недела од секој месец во 17:00 ЕТ.
Новите играчи кои создаваат сметка и депозит, во месецот добиваат билети за наредниот месец турнир.
Билетите ќе бидат доделени во рок од 72 часа од новиот месец.
Играчите ќе можат да играат само на турнирот за кој се квалификуваа (т.е. билети ќе истечат ако не се користат).
TigerGaming го задржува правото да ја менува, менува, прекине или прекине промоцијата во кое било време од било која причина, без понатамошно известување.
Ве молиме погледнете ги општите правила на TigerGaming за дополнителни услови и услови кои се однесуваат на сите промоции.

Filed Under: Macedonian

About the Author

Comments are closed.