5k Freeroll i Parë i Depozituesve TigerGaming

Jepni një vend për depozitarin e ri 10,000 dollarë FREEROLL !.

Kur e bëni depozitimin tuaj të parë, automatikisht do të merrni biletën tuaj në freerollin e ri mujor prej $ 10,000 që do të mbahet në të dielën 2 të çdo muaji në orën 17:00 të ET. Për të përdorur biletën tuaj, thjesht hyni në softuerin e pokerit dhe regjistrohuni në freerollin e parë të depozitave.

Termat dhe Kushtet
$ 10,000 Freeroll i Ri i Lojtarit

Turneu prej $ 10 000 do të zhvillohet në të dielën e dytë të çdo Muaji në orën 17:00 të ET.
Lojtarë të rinj që krijojnë një llogari dhe depozitë, në muaj janë dhënë bileta për turnet e muajve të ardhshëm.
Biletat do të jepen brenda 72 orëve të muajit të ri.
Lojtarët do të jenë në gjendje të luajnë vetëm në turne për të cilën kanë kualifikuar (p.sh. biletat do të përfundojnë nëse nuk përdoren).
TigerGaming rezervon të drejtën për të modifikuar, ndryshuar, ndërprerë ose përfunduar një promovim në çdo kohë për çfarëdo arsye, pa ndonjë njoftim tjetër.
Ju lutem shihni rregullat e përgjithshme të TigerGaming për terma dhe kushte shtesë që zbatohen për çdo dhe të gjitha promovimet.

Filed Under: Albanian

About the Author

Comments are closed.