$ 10,000 Summer Freeroll turneu TigerGaming Poker

Tigergaming po shndërron nxehtësinë këtë verë! Fitoni hyrjen tuaj të lirë në një nga dy Freerollet e Verës prej 10,000 $ që do të zhvillohen të dielën 24 dhe 31 korrik në orën 20:30 ET. Vetëm 100 lojtarët që fitojnë hyrjen e tyre këtu do të marrin hyrjen në këtë turne të veçantë freezeout.

Luaj në serinë tonë gjithnjë të njohur me $ 5,000 Guaranteed Winners Series për pjesën tjetër të korrikut, dhe nëse arrini në tryezën finale (top 10) në ndonjë prej këtyre turneve ju do të merrni hyrje falas në ekskluzive 10,000 $ Freeroll Verore që do të zhvillohet atë të dielë në orën 20:30 ET . Kliko këtu për të parë se çfarë tjetër mund të fitoni në Serinë e Fituesve.

Nëse ju nuk e bëni atë në netët $ 5,000 GT, ne jemi duke ju dhënë një mundësi tjetër për të fituar hyrjen tuaj. Blej në serinë $ 3,000 të verës GT për vetëm $ 6 + $ 0,60 dhe përfundoni në tryezën finale (Top 6) dhe merrni hyrjen tuaj të lirë në shansin tuaj të dytë.
 
Të shtunën, luani zemrën tuaj në shansin e fundit $ 1,000 Summer GT kur ju japim 10 shanse më shumë për të fituar. Running çdo gjysmë ore nga 05:00 ET në 21:30 ET, 2 lojtarët më të lartë në çdo turne do të marrin hyrjen e tyre të lirë në Freerolls Summer 10,000 $. Shansi i fundit i blerjes është vetëm $ 2 + $ 0.20.
Termat dhe Kushtet
$ 10,000 Summer Freeroll

Kjo seri do të zhvillohet nga 18 korriku deri më 31 korrik, me Freerollet Verore prej 10,000 $ që do të konkurrojnë më 24 korrik dhe 31 korrik.
Hyrja në GT Summer $ 10,000 është automatike. Lojtarët nuk do të jenë në gjendje të çregjistrojnë ose të lëvizin hyrjen e tyre në javën e ardhshme.
Vetëm 100 lojtarë do të fitojnë hyrjen.
$ 5,000 GT do të zhvillohet të hënën, të martën, të mërkurën, të enjten dhe të premten në orën 20:30 të ET. Çmimi i hyrjes në turne do të jetë $ 10 + $ 1.
$ 3,000 GT do të zhvillohet të hënën, të martën, të mërkurën, të enjten dhe të premten në orën 22:00. Çmimi i hyrjes në turne do të jetë $ 6 + $ 0.60.
$ 1,000 GT do të zhvillohet të shtunën në orën 5:00 ET, 5:30 ET 6:00 ET, 6:30 ET, 7:00 ET, 7:30 ET, ET 8:00, 8:30 ET ET, 9:00 ET dhe ET 9:30. Çmimi i hyrjes në turne do të jetë $ 2 + $ 0.20.
$ 10,000 Freeroll do të zhvillohet në orën 8:30 të ET.
Një lojtar është në gjendje të blejë në sa më shumë nga këto turne ashtu si ata, por një lojtar është vetëm në gjendje të marrë një hyrje të lirë çdo javë.
Rebuys do të jetë në dispozicion deri në pushimin e parë dhe shtesat do të jenë në dispozicion në pushimin e parë në të gjitha turnet, përveç Freeroll.

Filed Under: Albanian

About the Author

Comments are closed.