$ 10,000 Летни Фрирол турнир | TigerGaming покер

Tigergaming ја зголемува топлината ова лето! Победете го вашиот бесплатен влез на еден од двата летни фрироли во износ од 10.000 долари кои ќе се одржат на 24 и 31 јули во 8.30 часот по ЕТ. Само 100-те играчи кои ќе го добијат својот влез овде ќе влезат на овој ексклузивен турнир.

Играјте во нашата популарна серија од 5.000 долари за останатиот дел од јули, и ако стигнете до финалната маса (топ 10) на било кој од тие турнири, ќе добиете бесплатен влез на ексклузивниот Летни фрирол во висина од 10.000 долари што ќе се одржи на таа недела во 8.30pm ET . Кликни тука за да видите што друго можете да победите во серијата победници.

Ако не го направите во ноќите 5.000 GT, ви даваме уште една шанса да го добиете вашиот влез. Купете во третата летна серија GT за само $ 6 + $ 0.60 и завршете се на финалната табела (Топ 6) и добијте слободен влез на вашата втора шанса.
 
Во саботата, играјте го своето срце во последната шанса 1000 Лето ГТ кога ќе ви даде уште 10 шанси за победа. Вклучување на секои половина час од 05:00 ET до 9.30pm ET, првите двајца играчи на секој турнир ќе добијат слободен влез на Летните фрироли за 10.000 долари. Последна шанса за купување е само $ 2 + $ 0.20.
Услови и правила
Летни фрирол за 10.000 долари

Оваа серија ќе трае од 18-ти јули до 31-ви јули, со што Летните слободни фрлања ќе се одржат на 24-ти и 31-ви јули.
Влезот во Летниот GT изнесува 10.000 долари. Играчите нема да можат да го одрегистрираат или да го пренесат својот влез до следната недела.
Само 100 играчи ќе добијат влез.
ГТД од 5.000 долари ќе работи во понеделник, вторник, среда, четврток и петок во 8:30 часот наутро. Влезната цена на турнирот ќе биде $ 10 + $ 1.
Грантот од 3.000 долари ќе работи во понеделник, вторник, среда, четврток и петок во 10 часот наутро. Влезната цена на турнирот ќе биде $ 6 + $ 0.60.
1.000 GT ќе се одржи во саботите во 5 часот наутро, во 17:30 часот изутрина по ET 6 часот изутрина по ET, 6.30 часот изутрина по ET, 19.00 ET, 7.30 ET, 8 ET ET, 8.30 ET, ET ET и 9.30 ET ET. Влезната цена на турнирот ќе биде $ 2 + $ 0.20.
Фреролот од 10.000 долари ќе се одржи во 8.30 часот ЕТ.
Играчот е во можност да купи во што поголем број од овие турнири како што им се допаѓа, но играчот може да добие само еден бесплатен влез секоја недела.
Rebuys ќе бидат достапни до првата пауза и додатоците ќе бидат достапни на првата пауза на сите турнири, освен на Фрирол.

Filed Under: Macedonian

About the Author

Comments are closed.